Svetlost

Svetlo koje život znači!

Da li ste se ikada zapitali zašto ste tužni, nervozni ili razdražljivi bez razloga?

Opširnije: Svetlost

Podne lampe

Podne lampe

Dobro postavljena podna lampa moze stvoriti nov ambijent u vasem prostoru. Ova visoka svetla mogu da osvetle mracne ili slabije osvetljene coskove, a to menja kompletnu atmosferu u prostoru I cini prostor toplijim, a ako iskljucite centralno svetlo dobijate ambijentalno, diskretno osvetljenje. Podne lampe mogu biti odlicno radno svetlo, bilo da se radi o citanju ili preciznijem radu. Kada se dobro upare sa stonim, zidnim, plafonskim svetlom mogu uneti toplotu I slojevito osvetljenje koje ce vas podstaknuti da uzivate, radite, odmarate ili radite bilo sta u doticnom prostoru.

Opširnije: Podne lampe

Osvetljenje kupatila

Kako osvetliti kupatilo bez prozora?

Kupatilo je izuzetno vazna prostorija u svakom domu. Trebalo bi voditi racuna kako ga osvetljavate, jer iz kupatila treba izaci raspolozen, pozitivan I samouveren. To je prostorija iz koje krecete u radne pobede ujutro I iz koje odlazite na pocinak. To znaci da treba da vam unese pozitivnu energiju ujutro, a da vas smiri I ucini spokojnim pred spavanje.

Svetlo kojim osvetljavate ogledao je od velikog znacaja. Ovo svetlo treba da vam olaksa brijanje, da vam omoguci da se pravilno nasminkate (ni jako ni slabo), da pravilno operete zube.

Opširnije: Kako osvetliti kupatilo bez prozora?

Saveti za uređenje prostora

Saveti za uređenje prostora

Uređenje životnog prostora zahteva puno truda i posvećivanje pažnje detaljima kao što su raspored nameštaja, boje zidova ali i sklad rasvete koji domu daje posebnu atmosferu. Tražeći harmoniju svaka prostorija postaje priča za sebe i zahteva kreiranje kako nivoa osvetljenja tako i specifičnost samih uređaja koji to osvetljenje daju. Pri ovakvim odlukama važna je pomoć stručnjaka i mesto na kome možete naći sve što vaše potrebe i želje zahtevaju, a naša kuća je upravo mesto koje će vam to obezbediti, kako svojim proizvodima, tako i asortimanom iz uvoza.

Opširnije: Saveti za uređenje prostora