Saveti za uređenje prostora

Uređenje životnog prostora zahteva puno truda i posvećivanje pažnje detaljima kao što su raspored nameštaja, boje zidova ali i sklad rasvete koji domu daje posebnu atmosferu. Tražeći harmoniju svaka prostorija postaje priča za sebe i zahteva kreiranje kako nivoa osvetljenja tako i specifičnost samih uređaja koji to osvetljenje daju. Pri ovakvim odlukama važna je pomoć stručnjaka i mesto na kome možete naći sve što vaše potrebe i želje zahtevaju, a naša kuća je upravo mesto koje će vam to obezbediti, kako svojim proizvodima, tako i asortimanom iz uvoza.

Možda Vam ovo pitanje deluje kao nevažno, ali jedan isti prostor uz pravi odabir lustera, plafonjere, zidne lampe, stone lampe ili podne lampe mogu učiniti vaš dom prostorom u kome vlada mir, sklad i prijatna atmosfera. I naravno zamislite isti prostor u pogrešnom osvetljenu …

Da li ćete izabrati moderan ili klasičan, retro ili bilo koji drugi stil, stvar je vašeg ukusa. Koliko ćete I na koji način uspešno ispratiti taj stil nije isključivo stvar materijalne prirode. Kod nas ćete pronaći najrazličitije stilove po cenama koje su pristupačne svim kupcima.

Dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo koliko je važno pomoći kupcima pri izboru naših proizvoda, jer se luster, zidna, podna ili stona lampa kupuju veoma retko i trebalo bi da budu takvog kvaliteta da mogu da potraju do sledećeg preuređenja ili čak promene prostora. I baš zato smo svojim kupcima omogućili da bilo koji proizvod mogu odneti i isprobati u svom domu i na osnovu toga doneti svoju odluku.

Na našem sajtu možete videti deo proizvodnog programa firme Kolvel Helios kao i naših inostranih dobavljača. Nemojte zaboraviti da Vam mi, svojim asortimanom, pružamo mogucnost da delimično, a ponekad i potpuno kreirate SVETLOST Vašeg doma..

Up
q

Lumoo is a global architectural lighting
company based in Copenhagen

Opening Hours

monday

Closed

saturday

10 - 16

Tuesday - Friday

10 - 18